Så har vi fået nye vine hjem fra “Señorío de Sarría – Navarra”.

Vi besøgte dem i foråret 2020, lige før det hele lukkede ned og Corona blev en del af vores hverdag. Vi har haft få af deres vine på hylderne og den store introduktion har ladet vente på sig. Men nu hvor vi aner lys foruden, er det vist på tide.

Bodegas Señorío de Sarría blev grundlagt 1953 af Don Felix Huarte, der var en lokal entreprenør i den nærliggende landsby. Han skabte det her fantastiske sted som består af 200 hektar vinmarker og 5 gange så meget skov. Bodegaen blev renoveret, bygget op og skabte arbejde til mere end 100 familier fra området. Mange af dem boede på landstedet, da de var selvforsynende med næsten alt.

Det er en perle af en vingård, der er beliggende i Puente la Reina i hjertet af pilgrimsruten til Santiago. Gården ligger nær ved byen Olite, som de fleste af jer måske kender. I 1981 solgte Huarte-familien gården fra, men produktionen fortsatte.
Med de gamle vinmarker de besidder idag, fremstiller de top kvalitetsvine til yderst god pris.

Vinene skal opleves og vi har valgt en Roble og Crianza, som vi giver en stor rabat på.
Tilbuddet gælder hele februar måned eller så længe lager haves.

SEÑORÍO DE SARRÍA ROBLE D.O. NAVARRA 2017

Skøn vin med  3 mdr. på egetræsfade og min. 6 mdr. på flaske.
Granatrød med en lilla kant. Intense aromater af røde bær og sort frugt, som brombær.
I ganen er den cremet med noter af balsamico. Rund og kraftfuld vin med en meget frugtagtig stil. Tilpas syre og dejlig smagslængde

SPAR 25 % LIGE NU 

Normalpris kr. 95 – Tilbudspris kr. 71,25

>KØB HER<

Señorío de Sarría Crianza 2017

En Crianza med med 12 mdr. på Amerikansk fad og min. 6 mdr. på flaske.
Flot Granatrød farve med en lilla kant og i næsen finder vi intense aromater af rød bær og sort frugt (brombær, hindbær og blåbær) med blomster- og krydret antydninger.
I munden ligger den smagsfuld, frisk og afbalanceret med frugtkarakter og krydderi, der kommer igennem med let cremet vaniljetoner. 

SPAR 25 % LIGE NU 

Normalpris kr. 110 – Tilbudspris kr. 82,50

>KØB HER<