Barbera – Bruno Pasquero

Barbera – Bruno Pasquero

130,00 kr.

Ikke på lager

Druen Barbera er måske en af de aller ældste druer i Piemonte, og det er også den mest udbredte blå druesort. vinstokkene til denne vin vokser vokset på kalkholdig og sandet jord, hvilket er det ideelle for Barbera-druen.

Vinen lagrer på egetræsfade i 12 måneder og derefter i 6 måneder på flaske, før den frigives. Vinen har en meget kraftig næse af røde bær. Den har en flot syre, krop og elegance.

Farven er dyb rød og i smagen finder vi vilde blomster og bær, krydderier og lyng. Vinen er intens og velbalanceret.

Navn: Barbera
Land: Italien
Distrikt: Piemonte
Type: Rødvin
Drue: Barbera
Årgang: 2015
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14 %

 

Få 15% rabat ved køb af 6 stk. eller derover.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 41612 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Bruno Pasquero er en lille vinproducent fra byen Vezza d´Alba, der producere Nebbiolo, Barbera og den hvide Roero Arnais. Samlet produktion ligger årligt mellem 10000-12000 flaske.

Nebbiolo er kongen af de italienske druesorter. Den står også meget stærkt blandt alverdens druesorter og er anerkendt for at stå bag store og komplekse vine. Det er vine med fuld krop som kan lagres i 10-20 år.

Druerne høstes med største ihærdighed og bliver de vinificeret i temperaturregulerede ståltanke. Herefter følger en lagringsperiode på 12-18 måneder i franske egefade.

Titel

Go to Top