Ingredienser:
Hvedemel*, hørfrø, sesamfrø*, solsikkekerner, grove havregryn*, stensalt.
* Allergener
Pr. 100 g: 429 kcal / 1.793 kJ
Indhold: 675 g
1 L Glas Bottle
Total: 1.255 g
Bagevejledning:
Find: Rapsolie og bagepulver.
Tilsæt 3 dl vand, 1,5 dl rapsolie og 10 g bagepulver i røremaskinen. Tilsæt Bottle indhold og rør 5 min. Del dejen i 2 portioner. Tag 2 stk. bagepapir og hæld skålens indhold ud på det ene. Det andet bagepapir lægges ovenpå. Med håndkraft eller kagerulle fordeles det jævnt. Det øverste bagepapir tages af og knækbrødene skæres i de ønskede størrelser (fx str. 20×30 cm hvorefter de deles i 3 x 6 stk). Bages i 20-25 min. ved 180°C varmluft, så begge bages ens til de er gyldne og sprøde.
Tips: Drysses evt. med birkes eller sesamfrø og groft salt.