Ingredienser:
Solsikkekerner, mørke græskarkerner, hørfrø, sesamfrø*, majsmel, mandelsplitter*, stensalt.
* Allergener
Pr. 100 g: 500 kcal / 2.093 kJ
Indhold: 695 g
1 L Glas Bottle
Total: 1.275 g
Glutenfri
Bagevejledning:
Find: 5 økologiske æg og rapsolie.
Tøm Bottle indhold i en skål, tilsæt 5 økologiske æg og 1 dl rapsolie. Røres sammen med en grydeske (æltes ikke). Dejen fyldes i en form (ca. 3 liter eller 30 cm). Bages i 60 min. ved 160°C (ikke varmluft). Brødet afkøles i formen.
Tips: Tilsæt chokolade. Riv evt. gulerødder eller tørret frugt (abrikos/tranebær) i dejen. Op til jul kan et drys kanel tilsættes. De efterfølgende dage kan skiver ristes til snacks i ovnen i 10 min. ved 200°C.