Corvina, Corvinone, Molinara og Rondinella druerne er brugt her til Crosarola Recioto. Lavet på de mindste drueklaser og ofte kun “skulderen” af drueklaserne, der har været udsat for mest sol og dermed det største sukkerindhold. Druerne tørres i 100-120 dage. Herefter sorteres druerne igen inden gæring i cementtanke. Vinen lagrer 18 måneder i store fade af kirsebærtræ. Meget dyb violet farve. Overdådig aroma med nuancer af bl.a. blomme, kirsebær, hindbær, krydderier, vanilje og kakao. Smagen har en fornem balance, hvor sødmen ikke tager overhånd.
Navn: | Recioto |
Land: | Italien |
Distrikt: | Veneto |
Type: | Dessertvin |
Drue: | Corvina, Corvinone, Molinara, Rondinella |
Årgang: | 2015 |
Indhold: | 50 cl |
Alkohol: | 15% |
Få 15% rabat ved køb af 6 stk. eller derover.