Crosarola Ripasso laves på Corvina, Corvinone, Molinara, Rondinella. Druerne høstes og sorteres i hånden primo oktober og fermenteres herefter i 10 dage. Herefter ligger vinen på ståltank til malolaktisk gæring og bliver efterfølgende lagt på brugte fade i 12 måneder. Top Ripasso med noter af sort te, blommer og blåbær. Let parfumeret og i smagen finder vi mørk chokolade og lakrids der afsluttes af vanilje. Elegant og flot rubinrød farve. Fyldig og frugtig aroma med en sublim smag med velintegreret syre og polerede, elegant integrerede tanniner. Dette er Ripasso med fornem balance og stor drikkeglæde – og et perfekt valg til mørkt kød. Serveres ved 16-18 °C.
Navn: | Ripasso Superiore |
Land: | Italien |
Distrikt: | Veneto |
Type: | Rødvin |
Drue: | Corvina, Corvinone, Molinara, Rondinella |
Årgang: | 2017 |
Indhold: | 75 cl |
Alkohol: | 14% |
Få 15% rabat ved køb af 6 stk. eller derover.