Ripasso Superiore

Ripasso Superiore

150,00 DKK

24 på lager

Crosarola Ripasso laves på Corvina, Corvinone, Molinara, Rondinella. Druerne høstes og sorteres i hånden primo oktober og fermenteres herefter i 10 dage. Herefter ligger vinen på ståltank til malolaktisk gæring og bliver efterfølgende lagt på brugte fade i 12 måneder. Top Ripasso med noter af sort te, blommer og blåbær. Let parfumeret og i smagen finder vi mørk chokolade og lakrids der afsluttes af vanilje. Elegant og flot rubinrød farve. Fyldig og frugtig aroma med en sublim smag med velintegreret syre og polerede, elegant integrerede tanniner. Dette er Ripasso med fornem balance og stor drikkeglæde – og et perfekt valg til mørkt kød. Serveres ved 16-18 °C.

Navn: Ripasso Superiore
Land: Italien
Distrikt: Veneto
Type: Rødvin
Drue: Corvina, Corvinone, Molinara, Rondinella
Årgang: 2016
Indhold: 75 cl
Alkohol: 14%

 

Få 15% rabat ved køb af 6 stk. eller derover.

24 på lager

Varenummer (SKU): 41209 Kategorier: , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Sebastiano Righetti, en ung producent fra landsbyen Fumane, opvokset i en vinproducerende familie. Hans vinmarker er placeret i hjertet af Valpolicella Classica-området: Creari, Campetto, Campo di Sotto. “Crosarola” er en familiedrevet virksomhed, der blev grundlagt i 2000 og har siden da forarbejdet druer fra Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara og Oseleta. Sådanne sorter er suppleret med nogle Cabernet Sauvignon- og Rebo-rækker, der er essentielle for hans specielle drue blanding.

Vine, der også har vundet international anerkendelse, som sølvmedaljen ved konkurrencen ”La selezione del sindaco” i 2006. Crosarola er en lille vingård, der er i stand til at skabe fantastiske vine.

Go to Top